Job Vullings (Volharding):"Kampioenschap nog in eigen hand"

Gepubliceerd op 18 april 2016

We gaan de laatste vier wedstrijden van het seizoen 2015-2016 in. Een spectaculair seizoen, een seizoen met verrassingen. Prinses Irene is momenteel de koploper en Best Vooruit en Venhorst zouden zoals het er nu voorstaat afdalen. Maar blijft dit ook zo. Deze vraag en nog enkele vragen meer kregen verschillende spelers uit de 2e Klasse H voorgeschoteld

Hoe kijk je terug op het seizoen tot nu toe?

Een spannend seizoen, waar de ploegen allemaal aan elkaar gewaagd zijn. Er is geen enkele ploeg die er met kop en schouders boven uit steekt, of juist helemaal niet mee kan in deze klasse. Wij zelf zijn goed gestart met winst van de 1ste periode, en doen nog steeds mee voor het kampioenschap.

Dus daar ben ik tevreden over. Echter vind ik dat we wel onnodige punten hebben laten liggen in wedstrijden tegen ploegen die laag op de ranglijst staan. Dan vind ik onszelf nog te wisselvallig. Maar we hebben het kampioenschap nog in eigen hand.

Welke ploeg heeft tot nu toe de meeste indruk op je gemaakt en waarom?

Prinses Irene is met een uitstekende serie bezig. Erg knap. Laatste wedstrijd die ze verloren in de compititie was tegen ons. (Laatste speeldag spelen we nog tegen Prinses Irene.) Ook 2e periode winst van EVVC vind ik een knap resultaat van die ploeg.

Welke ploeg heeft je het meest verbaasd?

Helmondia en Real Lunet. Dit omdat ze naar mijn mening met zoveel kwaliteit eigenlijk veel te laag op de ranglijst staan. Goede individuele spelers maar als team presteren ze niet goed genoeg.

Welke ploeg gaat kampioen worden en waarom?

Volharding. Het vertrouwen is er bij ons, en we weten dat we van iedereen kunnen winnen. We hebben een fitte selectie en zullen er alles aan doen om de titel te pakken.

Welke twee ploegen gaan in jou ogen degraderen en waarom?

Venhorst en Best Vooruit. Ik zie deze twee ploegen de minste punten pakken de resterende wedstrijden. Andere ploegen die in de buurt van de degradatiestreep staan hebben naar mijn mening meer individuele kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen.

Welke twee ploegen zullen de nacompetitie in moeten om zich alsnog te handhaven?

Aan de stand te zien verwacht ik dat dit Real Lunet en ODC zullen worden. ODC is aan een slechte reeks bezig. Ze zullen punten moeten gaan pakken, maar dit zal moeilijk worden als je bezig bent met zo’n negatieve serie. Real Lunet staat te laag voor de kwaliteit die ze hebben. Ik denk dat ze zich zullen moeten handhaven via de nacompetitie.

Welke speler (van andere vereniging) heeft  de meeste indruk op je gemaakt of met andere woorden wie vind jij de beste speler van de 2e Klasse H buiten je eigen team?

Jeremias Carlos David (Helmondia) - Uitstekende technische speler met veel snelheid.

Wie is de beste keeper van de 2e Klasse H?

Erik Poelstra van BVV. Tegen ons laten zien een uitstekende keeper te zijn.

Wat was volgens jou het meest opvallende dit seizoen in de 2e Klasse H?

Dat het allemaal zo dicht bij elkaar staat. Koploper met al 25 verliespunten op dit moment. Zoals al eerder aangegeven en iedereen benadrukt, ‘iedereen kan van iedereen winnen.’ Spannende competitie, teams zijn aan elkaar gewaagd! Het wordt nog een spannend slot van de competitie.

Bron: www.degroenwitten25.nl 18 april 2016

• @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Eerste speeldag Maasland: @rkvvvolharding ontvangt @SSS18Overloon, @Vianen_Vooruit tegen @bsvolympia18. Meer op: https…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Het verhaal van @willemweijs. Van @rkvvvolharding via @PSV naar @AFCAjax. Zie: https://t.co/6fm8LIT6rI
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Opnieuw derby tussen @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.co/BQVTkNzJRM #DG #sportnieuws