FIFA18 Game Toernooi (27 jan 2018)

Gepubliceerd op 17 december 2017

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseren we de E-Talents Cup bij Volharding. Dit is het landelijke FIFAclubkampioenschap van Nederland.

We gaan op deze dag een FIFA Toernooi op het veld en in de kantine spelen. Dit is niet alles!! De winnaars van beide toernooien gaan ons eigen esports team vormen! Dus wie durft de strijd aan?

FIFA Toernooi in de kantine

We spelen dit FIFA Toernooi op de Playstation 4. Tijdens het FIFA Toernooi wordt 2vs2 gespeeld, dus zorg dat jij en je teamgenoot* ingespeeld zijn op elkaar. Het beste team (2 spelers) worden uitgeroepen tot het esports team van de vereniging**.

FIFA Toernooi op het veld***

Ook ga je 4 FIFA Skill Games spelen. Dit speel je individueel en de 2 spelers met de meeste punten worden uitgeroepen tot esporter van de vereniging**.

De Skill Games

De spellen zijn gebaseerd op de skill games die je in FIFA18 speelt. Het doel hiervan is om je voetbalvaardigheden te verbeteren. Bij de E-Talents Cup spelen we deze spellen in ‘real-life’. Via korte skill games strijd je om de meeste punten.

Het winnende team krijgt een prachtige oorkonde en zijn een jaar lang de e-sporters van de club.

Daarnaast plaatsen de winnaars zich voor de regio finale, en strijden voor de eer van de club. Natuurlijk om uiteindelijk de landelijke finale te bereiken en te spelen van de unieke hoofdprijs.

De hoofdprijs

De winnaars van de landelijke finale winnen een huldiging op het veld tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Daarnaast winnen ze een verzorgde busreis met tickets voor 40 leden van de vereniging. Dus een prijs voor teamgenoten en clubmensen!

En natuurlijk zijn er scouts van Eredivisie/E-Divisie clubs, die talentvolle deelnemers in het oog krijgen.

Kosten bedragen € 5,00 p.p. te voldoen op 27 januari.

Klik hier om je aan te melden

Meld je snel aan! Vol=vol!

*Wanneer je individueel opgeeft, dan plaatsen wij je bij een teamgenoot.

**De vier esporters/winnaars plaatsen zich voor de regiofinale! (Wint een deelnemer beide toernooien, dan dient de deelnemer te kiezen voor het favoriete onderdeel.)

***Bij slecht weer gaat het toernooi altijd door maar kan het veldgedeelte afgelast worden.