FIFA17 game toernooi (vrijdag 10 feb)

Gepubliceerd op 02 februari 2017

Wie wint de FIFA17 Battle van Volharding?

Nog plaats voor enkele teams

Op 10 februari organiseren we de 4e editie van het Champions League FIFA gametoernooi voor de Volharding jeugd.

We spelen dit FIFA Toernooi op de Playstation 4. Tijdens het FIFA Toernooi wordt 2:2 gespeeld, dus zorg dat jij en je teamgenoot ingespeeld zijn op elkaar. Voordat we starten met het toernooi, krijgt iedereen een speelnummer. Via de loting wordt je ingedeeld op het scorebord. Vervolgens barst de strijd los! Eindig je bij de eerste twee. Dan mag je deelnemen aan de finalewedstrijden. Als een echte FIFA koning moet je dan de zenuwen in bedwang houden, om uiteindelijk de winnaar te worden.

Veel succes en meld je snel aan, want vol=vol!

Hoe kun je meedoen?

Geef je samen met een FIFA maat op via deze link: http://dutchgamemasters.nl/inschrijven-rkvv-volharding/

Wanneer je individueel opgeeft, dan plaatsen wij je bij een teamgenoot.

Kosten bedragen € 5,00 p.p. te voldoen op 10 februari.

De aanvang van het Fifa17 gametoernooi is 18.30 uur en het toernooi zal rond 22.30 uur eindigen.

Winnaar

De winnaars mogen op 28 februari gaan strijden tijdens de DutchGameMasters in Eindhoven.

• @rkvvvolharding BVV-Volharding 79 min. 0-3 Marc van Rens (penalty)
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 55 min. 0-2 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 5 min. 0-1 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding RT @BVV_1906: MATCHDAY!💪🏼🔴⚫️ De laatste wedstrijd voor de winterstop is een feit! ❄️ ⚽️ BVV/Timmermans Infra - Volharding 🏟Sportpark De Vli…