De schijnwerper op: Jip Verstegen (Volharding)

Gepubliceerd op 10 maart 2016

Vierlingsbeek | De redactie van Peel en Maas zet ook in het voetbalseizoen 2015-2016 wekelijks een speler, trainer of ander 'voetbaldier' van een amateurvereniging in de schijnwerpers.

De gastspeler voorspelt net als de redactie de uitslagen van tien amateurduels. Zijn de voorspellingen van de gastspeler beter, dan wint hij of zij een bal voor de jeugdafdeling. Ook dingen de deelnemers met hun totaalscore mee naar enkele prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door Danny Caelen van Teamwearwinkel.nl. De redactie doet mee om de eer. Deze week: Jip Verstegen (Volharding).

Naam: Jip Verstegen
Leeftijd: 27
Woonplaats: Maashees
Partner Ik ben vrijgezel
Studie/Werk

Ik werk als planner onderhoud

en beheer bij Strukton in Eindhoven

Positie: Verdedigende middenvelder
Beste trainer:

Michel Hermens, Leon Vievermans

en Tom Lenders

Beste boek/tijdschrift:

'De dood van Ivan lljitsj' van

Ivan Tolstoj

Andere hobby's: Stappen en tennis
Mooiste vrouw Mien van Os
Favoriete club: Feijenoord
Favoriete speler: Mesut Ôzil
Favoriete TV-programma: Suits
Favoriete vakantieland: Griekenland
Wie wordt er kampioen in jullie klasse? Volharding
Wie degradeert er in jullie klasse? Venhorst

Jip Redactie
Venray - Meersen 2-1 1-1
Deurne - SSS'18 2-1 1-2
Real Lunet - Volharding 1-3 3-1
Lierop - Leunen 2-0 2-1
Ysselsteyn - ASV'33 1-1 2-1
Merselo - Heijen 0-3 1-4
Milsbeek - Oostrum 1-1 2-1
Hegelsom - Sporting ST 1-1 1-2
sv United - SVEB 1-2 0-3
SVOC'01 - BVV'27 0-1 1-2

Cas Rutten van SSS'18 behaalde vier punten, Henk Lammen van de redactie vijf. Dit is nog niet de definitieve score, want Oostrum-DSV en Kronenberg-BVV'27 werden afgelast.

Klassement:

1. Rob Branje (Volharding) 9, 2) Mark Swinkels (Ysselsteyn), Tom Thiesen (BVV'27) en Ruben Nohlmans (Oostrum) 7, 5)Tom Kessels (Venray) 6, 6) Timo Litjens (Leunen), Stan Theeuwen (Sporting ST), Kevin Koolhof (SV United) en Niek Snijders (Merselo) 6, 10) Ruud Janssen (Holthees), Rob Jacobs (SVOC'01), Cas Rutten (SSS'18) * en Kevin van den Berg (SSS'18) 4, 14) Stef van Dijck (SV Venray) ** 2

*Cas Rutten (SSS'18 heeft de uitslagen van de afgelaste duels Oostrum-DSV en Kronenberg-BVV'27 nog tegoed.

** Stef van Dijck (SV Venray) heeft de uitslagen van de afgelaste duels Heidebloem-SSS'18, Ysselsteyn-MVC en Merselo-SIOL nog tegoed.

(Bron: Peel & Maas 10-mar-2016)