Bekerwedstrijd Volharding JO13-2 - VVV'03 JO13-1

Gepubliceerd op 10 september 2016

Bekerwedstrijd Volharding JO13-2 - VVV'03 JO13-1

Zaterdag 10 september was het voor onze D2 (ik blijf het tocht maar D2 noemen) de dag dat 9 van de 13 spelers voor het eerst een wedstrijd speelden op een groot veld.
Toen ik nog zo jong was moest er 's ochtends eerst schapen en geiten van het veld verjaagd worden, maar nu mochten we meteen op het schitterende hoofdveld van Volharding.
Alle zitplaatsen op de tribuen waren uitverkocht. De papa's, mama's, technische staf en andere supporters gingen er maar eens goed voor zitten, om de verrichtigen van hun toppers te bekijken.
Het klinkt misschien wel raar, maar ondanks de grote nederlaag was de technische staf totaal niet ontevreden met het vertoonde spel.

De meeste spelers hadden nog wel moeite met het houden van hun positie,maar zeker in de tweede helft zag je de jongens steeds beter in hun vel zitten.

Tegenstander VVV'03 was letterlijk en figuurlijk twee maatjes te groot. (4 van hun spelers moesten na de middag nog met JO19-1 meespelen.....)
Grootste pluspunt vond ik dat na de wedstrijd elke speler totaal leeg en uitgeput in het kleedhok zat en dat er geen enkel negatief woordje viel.

Hartstikke zeker weten,zit er in deze groep heel veel kwaliteit en gaan we in de competitie zeker een woordje mee spreken.

Als iedereen zijn plekje heeft gevonden in het team, dan komen de goeie uitslagen vanzelf.

Volgende week weer een bekerduel uit tegen Irene D2, en dat duel gaan we weer met vertrouwen en opgestroopte mouwen aan.

(trouwens,de uitslag was 2-9 in het voordeel van de tegenstander).

1e doelpunt kwam van de voet van Maaikel ,en ook de tweede goal,gaf Maaikel volgens mij het laatste tikje.

Tot volgende week,met daar ben ik van overtuigd,een beter resultaat,dat hebben de jongens mij beloofd.