Bekerwedstrijd Sportclub Irene JO13-2 - Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 17 september 2016

Allereerst wil ik de gehandicapte sporters in Rio de Janeiro een ontiegelijk compliment geven voor hun prestaties en bezieling. Daar kunnen heel veel gezonde sporters nog een heel groot voorbeeld aan nemen,petje af dus……

Ook petje af vandaag voor mijn mannen van de D2.

Weer een bekerwedstrijd en wel tegen sportclub Irene D2,een vereniging met meer dan 900 leden.

We moesten aantreden op Veld 7, waar we met de buurtbus naar toe werden gebracht!

Onze mannen kwamen uitstekend uit de startblokken tegen een sportieve en gelijkwaardige tegenstander.

In de 10e minuut gaf Jay Jay na een technisch hoogstandje, de bal mee aan Hein die beheerst zijn eerste doelpunt scoorde van dit seizoen.

Prima aanvalsspel ,waar Ajax nog iets van kan leren leverde helaas niet meer doelpunten op.

Door een misverstandje werd het vlak voor de pauze 1-1 wat ook de ruststand was.

Door enkele kleine blessures waren we in de tweede helft al snel door de wissels heen ,maar waren we zeer zeker niet de mindere partij.

Kasper ,die wekelijks beter gaat spelen gaf een splijtende pass op  de supersnelle Sem die alleen voor de keeper geen foutje maakte,1-2 dus.

Door enkele slordigheidjes kwam de thuisclub toch op een 4-2 voorsprong,mede door 2 doelpunten van de kleinste man op het veld,maar wel een heel begaafd spelertje.

Toch gingen onze “mannen”   niet bij de pakken neerzitten ,en Maaikel scoorde de 4-3,5 minuten voor tijd.

Helaas was de tijd te kort om nog de dikverdiende gelijkmaker te scoren en door het alles of niets spelletje werd het door een uitval ook nog 5-3.

Uitgeput ,lagen de meeste spelers na de wedstrijd op het veld,maar het hele team krijgt van mij vandaag een heel grote pluim en hopelijk kunnen we volgende week de opgaande lijn voortzetten ,dan spelen we de eerste competitiewedstrijd tegen het altijd lastige JVC Cuijk D2.

Wel hoop ik dat de jongens dan zijn uitgerust, want de meesten gaan deze week op schoolkamp..

Tot dan..

Peter..