Lidmaatschap:

Via de website kan men zich aanmelden of afmelden bij RKVV-Volharding

Afmelden dient te gebeuren voor 1 juli. Meld men zich na deze datum af dan wordt de volledige contributie voor het komende seizoen nog geïnd.

Contributie:

Contributie wordt in de maand augustus automatisch afgeschreven en kan per jaar fluctueren.

Er vindt geen teruggave van contributie plaats gedurende het seizoen.

Volharding dames die voor de winterstop stoppen ivm zwangerschap krijgen 50% retour van de contributie.

Contributie bedraagt voor het seizoen 2017-2018:

Senioren   € 136,00 plus € 50,00 betrokkenheid
Veteranen   € 105,00 plus € 50,00 betrokkenheid
Recreantengroep donderdag   € 105,00 (zonder betrokkenheid)
Ondersteunende leden voor elftal   € 30,00 bondskosten (=4 x spelen op jaarbasis en 1 x trainen voorafgaande aan de wedstrijd)
JO19-JO17   € 105,00
JO15-JO13   € 94,00
JO11-JO9   € 83,00
JO8-JO7   € 83,00
Ondersteunende leden Volharding   € 105,00

*aanmelden na 1 januari van het lopende seizoen = 50% contributie + € 30 bondskosten KNVB + € 50,00 betrokkenheid.

*nieuwe aanmeldingen bij MINI F ( JO7) mogen ½ jaar gratis trainen.

In andere gevallen die worden gemeld bij het bestuur, zal bestuur een beslissing nemen.

Betrokkenheid:

Ieder actief spelend senioren lid wordt geacht op jaarbasis minimaal 2 activiteiten te verrichten. Dit om de betrokkenheid tussen de senioren en de jeugd te vergroten en om de senioren te betrekken bij de diverse activiteiten binnen Volharding.

De activiteiten bestaan o.a. uit:

oud papier ophalen – fluiten bij jeugdwedstrijden – helpen bij toernooien- loten verkopen op zondag bij thuiswedstrijden Volharding 1, bloemen verkopen.

Indien men 2 activiteiten heeft verricht dan krijgt men op het einde van het seizoen de € 50.00 retour.

Ieder actief senioren lid ontvangt aan het begin van het seizoen het overzicht met de activiteiten.

• @rkvvvolharding BVV-Volharding 79 min. 0-3 Marc van Rens (penalty)
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 55 min. 0-2 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 5 min. 0-1 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding RT @BVV_1906: MATCHDAY!💪🏼🔴⚫️ De laatste wedstrijd voor de winterstop is een feit! ❄️ ⚽️ BVV/Timmermans Infra - Volharding 🏟Sportpark De Vli…